Gabriela Mistral University Repository

The Gabriela Mistral University Library has developed the following Academic Repository in order to preserve, disseminate and make available the full-text contents of the academic production developed by the different actors in the academic and research field of the University.
The UGM University at the beginning of the year 2017 incorporated the UCINF University, also adding that collection where we find memories, theses, degree works, academic magazines, speeches, books, digital and sound files. Contact: repositorio@ugm.cl

Show simple item record

dc.contributor.advisorEscobar Aguila, Luis. Profesor guía
dc.contributor.authorHernández Miranda, Fernando Patricio
dc.date.accessioned2019-03-20T19:55:16Z
dc.date.available2019-03-20T19:55:16Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12743/1640
dc.description.abstractEste proyecto está dirigido a buscar eficiencias productivas y económicas en la industria de los restaurantes, específicamente casinos industriales de la minería de cobre de Codelco Norte. En este sentido, se intervendrá una de las facilitys críticas de la cadena de valor, la cual corresponde a la de producción, cambiando los procesos productivos de manera de implementar mejoras tecnológicas que haga más eficiente el mercado. Esto significará cambiar la cadena de valor de la empresa la que se expondrá en el desarrollo de esta tesis.es_ES
dc.description.sponsorshipTesis. (Ingeniería Civil Industrial) -- Universidad Gabriela Mistral. Facultad de Ingeniería y Negocios, Ingeniería Civil Industrial
dc.language.isoeses_ES
dc.publisherUniversidad Gabriela Mistrales_ES
dc.rightsAttribution-NoDerivs 3.0 United States
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nd/3.0/us/
dc.subjectIngeniería Civil Industriales_ES
dc.subjectConservación de alimentoses_ES
dc.subjectProducción alimentariaes_ES
dc.subjectAlimentos Innovaciones tecnológicases_ES
dc.subjectServicios de alimentación Comercializaciónes_ES
dc.subjectRestaurantes Administraciónes_ES
dc.titleEvaluación de optimización del modelo de producción alimentaria mediante procesos de cook&chill y cookfreeze para Aramark Codelco nortees_ES
dc.typeThesises_ES


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NoDerivs 3.0 United States
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NoDerivs 3.0 United States